Categoriën

Recepten
24
Ingrediënten:

2 eieren
60 gram suiker (rietsuiker)
100 gram tarwebloem
0,5 theelepel biokabonaat
1 eetlepel honing
1 eetlepel water
0,5 blik azukibonenpasta (anko/yude azuki) of zelfgemaakte azukibonenpasta

Bereiding:

Klop de eieren en suiker in een kom. Voeg de honing ook toe. Voeg dan tarwebloem, biokabonaat en water en meng goed. Laat het mengsel in de koelkast voor 30 minuten rusten. Bak het deeg in een koekenpan met anti-baklaag (doe een beetje olie in als u wilt). Bak een kant totdat er bubbeltjes ontstaan. Dan bak ook de andere kant in 1-2 minuten. Laat het gebakken deeg afkoelen. U maakt 8 stukken deeg = voor 4 dorayaki's. Doe ongeveer een eetlepel azukibonenpasta tussen 2 stukken gebakken deeg. Met slagroom is het ook lekker
Geplaatst in Categorie: Koekjes
RSS comment feed
Pagina: 1 van 1

Reacties

Er zijn geen reacties, wees de eerste om er een te plaatsen.

Plaats een reactie

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Website

Populaire recepten